Velkommen til
Rodi’s Autocenter

Vi råder over det nyeste testudstyr og
det nyeste værktøj. Med et godt håndværk
kan vi tilbyde reparation og service af alle
biler uanset mærke, model eller årgang.
Vi udfører alt i mekanisk og elektrisk
arbejde, og vi sikrer, at fabriksgarantien
bevares samt, at du som kunde altid er
dækket.

Læs mere

Skriv til os

Autoværksted i Næstved

Vi giver dig en god oplevelse

Rodis Autocenter sørger vi for, at du får den bedste service.

Du vil møde dygtige og servicemindede medarbejdere, som står klar til at give dig en god oplevelse. Du kan være sikker på, at din bil er i gode hænder, og at der bliver rettet op på de rigtige ting.

Stor erfaring med brugte biler i Næstved

Rodis Autocenter er et frit autoværksted med mange års erfaring inden for stort set alle bilmærker og typer af opgaver på både personbiler og varebiler.

Vi er en del af værkstedskæden Bosch Carservice, som sammen med vores kompetente mekanikere og mange års erfaring, er din tryghed for et korrekt og professionelt udført håndværk.

KONTAKT OS1

Kvalitetsarbejde til gode priser

På vores værksted i Næstved kan du forvente kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

Vi køber reservedele ind via Bosch, som er Skandinaviens største autogrossist, så pris og kvalitet hænger sammen. Vi kan yde 3 års garanti på reservedele, og uanset dit bilmærke bevarer du fabriksgarantien på bilen og får et gyldigt stempel i din servicebog!

Vi ønsker at være gennemsigtige omkring vores arbejde og vores priser, og vi er glade for at have en god dialog med vores kunder.

Få hjælp til autoservice – Vi klarer alle opgaver

Vi råder over det nyeste værktøj og testudstyr, og med et godt håndværk kan vi tilbyde reparation og service af alle biler, uanset mærke, model eller årgang. Vores medarbejdere har den nødvendige uddannelse, så din bil får den optimale behandling.

Vi udfører alt i mekanisk og elektrisk arbejde, og vi kan også tilbyde reparation af autoskader, udskiftning af ruder, klargøring til salg, syn, omsyn, montering af diverse biludstyr m.m. Vi tilbyder desuden lånebil i forbindelse med dit besøg på vores autoværksted i Næstved. Uanset om du skal have serviceret din bil eller købe eller sælge, så kan vi hjælpe.

Bestil tid på dit autoværksted i Næstved

Skal din bil en tur på autoværksted, så kan du nemt bestille tid hos Rodis Autocenter via vores servicebooking.

Du kan kontakte os via mail info@rodis-autocenter.dk eller på telefon 42 75 87 82.

Skriv til os

Sikkerhed

Sikkerheden skal være i top, og på vores værksted sørger vores mekanikere for, at din bil lever op til sine standarder. Alt bliver checket, så du trygt kan sætte dig bag rettet.

autoværksted i næstved med kvalitetsarbejde til gode priser