-->

Service på bil uanset årgang, mærke eller model

Skal din bil til service, kan vi hos Rodis Autocenter i Næstved udføre et serviceeftersyn i henhold til producentens forskrifter, og vi sørger naturligvis for, at en eventuel nybilsgaranti bibeholdes. Vi tager gerne imod din bil, uanset om du skal have udført service på bil, eller om din bil skal have foretaget en bilreparation. Det gælder, uanset hvilket bilmærke der er tale om, ligesom det også er uden betydning for os, hvilken model og årgang din bil er.

Kontakt os og bestil tid til service på bil

Hvis det er blevet tid til at få udført et serviceeftersyn på din bil, så er du velkommen til at tage kontakt til os med henblik på at bestille tid til eftersynet i vores bilværksted. Du kan nemt og hurtigt bestille tid online via vores servicebooking.

Vi udfører service på bil samt vores øvrige services til konkurrencedygtige priser, uden at vi går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Så kunne du tænke dig en billig pris på et serviceeftersyn, er vi det rette værksted at tage kontakt til os på telefon 42 75 87 82. Vi beregner også gerne et uforpligtende tilbud til dig, hvis du på forhånd gerne vil vide, hvor meget du kan forvente, at serviceeftersynet vil komme til at koste dig.

Service og eftersyn af din bil

Vi kan udføre alle former for bilservice og eftersyn af din bil med Bosch Carservice. Vi tilbyder blandt andet:

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os!

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular. 

Beskriv kort hvad det drejer sig om, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Rodi's Autocenter ApS

Holsted Park 16, 4700 Næstved

Klik her for rutevejledning

CVR: 43327755

Kontaktoplysninger

Telefon: 42 75 87 82

E-mail: info@rodis-autocenter.dk

Telefontider

Se vores åbningstider her