Servicebooking; book service af bil i Næstved

Service på bil uanset årgang, mærke eller model

Har du behov for service af bil i Næstved? Så kan vi hos Rodis Autocenter i Næstved udføre et serviceeftersyn i henhold til producentens forskrifter, og vi sørger naturligvis for, at en eventuel nybilsgaranti bibeholdes. Vi tager gerne imod din bil, uanset om du skal have udført service af bil, eller om din bil skal have foretaget en bilreparation. Det gælder, uanset hvilket bilmærke der er tale om, ligesom det også er uden betydning for os, hvilken model og årgang din bil er.

Kontakt os og bestil tid til service af bil

Hvis det er blevet tid til at få udført et serviceeftersyn på din bil, så er du velkommen til at tage kontakt til os med henblik på at bestille tid til eftersynet i vores bilværksted. Du kan nemt og hurtigt bestille tid online via vores servicebooking.

Vi udfører service på bil samt vores øvrige services til konkurrencedygtige priser, uden at vi går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Så kunne du tænke dig en billig pris på et serviceeftersyn, er vi det rette værksted at tage kontakt til os på telefon 42 75 87 82. Vi beregner også gerne et uforpligtende tilbud til dig, hvis du på forhånd gerne vil vide, hvor meget du kan forvente, at serviceeftersynet vil komme til at koste dig.

Service og eftersyn af din bil

Vi kan udføre alle former for service af bil og eftersyn af din bil i Næstved med Bosch Carservice. Vi tilbyder blandt andet:

Servicebooking hos Rodis Autocenter 

Skriv til os!

Har du en specifik opgave der skal udføres i forbindelse med service af bil, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Beskriv kort hvad det drejer sig om, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

(+45) 42 75 87 82
info@rodis-autocenter.dk