Skadecenter

Bosch Car Service – Vores specialservice

Vores specialservice: Altid klar til hjælp

Døgnreception: Vi står til din rådighed døgnet rundt

Du kan aflevere bilen, når du vil. Hvis du afleverer bilen om aftenen eller natten, kan du bare parkere den foran værkstedet. Læg nøgler og instruktioner i de udleverede kuverter, og læg dem i døgnboksen. Dermed er du ikke afhængig af faste åbningstider, du kan spare tid og få bilen endnu hurtigere tilbage​

Ved modtagelsen: Eksperttip og tydelige forklaringer

Når vi modtager din ordre, vil vi gerne tale om det arbejde, der skal udføres på bilen og forklare det for dig. Dermed ved du, hvad vi vil gøre og hvorfor, og hvad det vil koste. Med vores direkte modtagelse er du sikker på høj ekspertise og klarhed fra første øjeblik.

​Lånebil: Vi holder dig kørende

Du kan evt. få en af vores prisbillige lånebiler. Mens vi arbejder på din bil, kan du fortsat køre mod en lille betaling, inkl. 100 km og fuld forsikring. Du kan køre videre og spare tid.

Afhentningsservice: Vi kommer gerne til dig

Hvis du ikke selv kan aflevere bilen, kommer vi gerne til dig. Vi kan efter aftale afhente bilen og returnere den, hvor du vil, når den er færdig. Denne service tilbydes naturligvis også som kun den ene vej.

​Vejhjælpsservice: Du kan overlade det til os

Bosch Service Vejhjælp
Din garanti for mobilitet på vejen.

 • Hurtig assistance
 • Europadækning ved kaskoforsikring
 • Samarbejder med SOS-International
 • Abonnement tegnes ved besøg hos dit lokale Bosch Car Service værksted.

Når man har fået serviceret sin bil hos Bosch Car Service, har man mulighed for at købe et fuldt dækkende vejhjælpsabonnement med Europa-dækning til særpris.

​Assistance ydes i form af udbedring på stedet eller i form af lettere bjærgning/fritrækning. Eventuelt udbragt brændstof eller reservedele betales af abonnenten. Kan bilen ikke nødrepareres på stedet, tilbydes transport af det havarerede køretøj, fører samt passagerer til det Bosch Car Service værksted, hvor køretøjet normalt bliver serviceret. Ved nedbrud uden for Danmark bliver køretøj og passagerer bragt til nærmeste værksted. Køretøjet transporteres én gang pr. driftsstop

​Der ydes assistance ved driftsstop eller uheld i Danmark (dog ikke Grønland eller Færøerne) og i Europa til køretøjer, som ikke kan køre videre ved egen hjælp. Hjælpen vil i langt de fleste tilfælde, kunne være fremme inden for 60 minutter.

Vejhjælp ydes i form af

 • Udbedring af skaden på stedet
 • Fritrækning
 • Strømsvigt
 • Brand
 • Fejltankning
 • Brændstofudbringning
 • Trafikuheld
 • Tyveri
 • Lånebil til en fordelagtig pris
 • Bugsering til det Bosch Car Service værksted som normalt servicerer bilen

Der kan både tegnes et privat- eller et erhvervsabonnement hos Bosch Service vejhjælp. Tegning af et vejhjælpsabonnement kræver, at køretøjet bliver serviceret på et Bosch Car Service værksted.

Få mere information om Bosch Car Service vejhjælp på dit lokale Bosch Car Service værksted.​​

Servicebog: Vi holder dig velunderrettet

Du kan bruge vores gratis servicebog til at holde øje med, hvornår din bil skal til service og eftersyn. Dermed kan du være sikker på aldrig at misse vigtige aftaler.

Din servicebog er også en liste over alt det servicearbejde, der er udført, som fx eftersyn, olieskift og klargøring til syn. Du får et godt overblik over alt. Og hvis du skal sælge bilen, er din Bosch Car Servicebog en pålidelig kilde over de udførte eftersyn og reparationer

Skriv til os!

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Beskriv kort hvad det drejer sig om, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

(+45) 42 75 87 82
info@rodis-autocenter.dk